Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Snoeischaar kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Snoeischaar kopen

Het is eenvoudig om een snoeischaar te kopen, maar het is niet vanzelfsprekend om de juiste te vinden. Er bestaan heel wat modellen, die elk hun eigen voordelen hebben. Een snoeischaar is een handig hulpje dat in geen enkele tuin kan ontbreken. Door de hoogwaardige kwaliteit zijn al onze producten bovendien zeer duurzaam.

Maak het uzelf makkelijker door een geschikte snoeischaar aan te kopen

Bij ons kunt u een snoeischaar kopen voor iedere klus. Het maakt niet uit hoe dun of dik of hoe recht of krom de takken zijn, onze kwalitatieve scharen knippen er met gemak door. Ze zijn goed te combineren met de Prevent-handschoenen uit ons assortiment. Zo snoeit u ook struiken met doornen of stekelige bladeren zonder problemen. Een snoeischaar is ideaal om te kopen voor het snoeien van kleine struiken. Voor het grote werk raden we u graag de EGO heggenschaar op accu aan. Hiermee snoeit en trimt u eenvoudig alle soorten struiken, voor een net en verzorgd resultaat.

Laat uw bestelling leveren of haal ze op in ons afhaalpunt

Voelt u het kriebelen om een snoeischaar aan te kopen? Dan zit u helemaal goed bij Tuinenparkonline. Onze webshop is veilig en zorgt bovendien voor een snelle levering bij u thuis of bij uw zaak. Afhalingen in ons afhaalpunt in Harderwijk zijn ook mogelijk, wat u zelf wenst. Heeft u vragen over uw bestelling of over de levering ervan? Stel ze ons gerust via het contactformulier, per e-mail via info@tuinenparkonline.nl of bel ons op het nummer 0341-452889. We helpen u zo snel mogelijk verder.