Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Stille bladblazer

Bekijk het gehele aanbod

Home » Stille bladblazer

Heeft u bomen in uw tuin en bent u op zoek naar een stille bladblazer? Of bent u werkzaam als hovenier en wilt u een accu voor uw bladblazer kopen? In het assortiment van Tuinenparkonline, onderdeel van V.O.F. Beelen Auto en Machine onderhoud, vindt u diverse bladblazers. U kunt een 4-takt bladblazer met brandstoftank of een bladblazer met accu kopen. Wij hebben het allemaal!

Een stille 4-takt bladblazer creëert rust

Een Accu bladblazer is de ideale oplossing bij het tuinieren in uw eigen tuin, maar ook voor professioneel onderhoud van verschillende tuinen. Maak geen onnodige overlast bij uw buren met een stille bladblazer. Naast dat u een bladblazer kunt kopen die een accu heeft, hebben wij ook een stille bladblazer met een brandstoftank. Hierbij heeft u de keuze tussen brandstoftanks van verschillende groottes.

Een uitgebreid assortiment tuinmachines

Wij hebben een ruim aanbod van verschillende tuinmachines met een accu. Denkt u hierbij aan een gazonmaaier om uw gazon mooi bij te houden. Ook hebben wij een heggenschaar op accu om de heg eindelijk een mooie vorm te geven. Gaat u voor een strakke, rechte heg of maakt u er een waar kunstwerk van? De keuze is aan u! Bent u op zoek naar een goede accu voor uw machines? Bestel dan een EGO accu en ga aan de slag. Koop deze accu in combinatie met een lader en u hoeft nooit meer onnodig lang stil te zitten.

Neem contact op en maak gebruik van onze expertise

Wilt u een accu of een stille 4-takt bladblazer kopen om uw tuin sneller schoon te krijgen? Of om uw werkzaamheden sneller af te ronden? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. Bestelt u voor 16.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag in huis. Dankzij onze snelle service is uw tuin in een mum van tijd bladvrij. Heeft u geen ervaring met het kopen van een stille bladblazer? Onze medewerkers staan voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via 0341 – 45 28 89 of door het sturen van een e-mail naar info@vofbeelen.nl