Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Waarom u wil kiezen voor Ego Accu tuinmachines

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO – uw draadloze specialist – levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie.

ego Grasmaaier LM2024E

HTA2000S trimmer

Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO – de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten!

 

Bovendien hoeft u geen benzine op te slaan, zijn er geen uitlaatgassen en zijn de gebruiks- en onderhoudskosten lager. Kortom, gereedschap uit de EGO Power+ serie is eenvoudiger en gebruiksvriendelijker dan benzinegereedschap, maar wel even krachtig.

BA4200 Ego batterij

 

Om eventuele zorgen weg te nemen zijn alle EGO Power+ producten voorzien van vijf jaar garantie op het gereedschap en drie jaar op de accu bij particulier gebruik.
Onze klanten die bij ons de EGO accu tuinmachines hebben aangeschaft, zijn zeer tevreden met de resultaten en het gemak dat deze machines bieden.

 

 

 

Bekijk hier een video van Ego en ervaar de luxe van 1 accu op al uw tuinmachines

 

Ook voor de professionele hoveniers wordt Ego veelal gebruikt!                                                                             

Dit razendsnel opkomend merk is inmiddels bij iedere hovenier bekend. EGO Powerplus is allang geen consumentenmerk meer. Dat was het ook nooit, maar de ‘professionele gebruiker ’ had het hardnekkige idee dat machines op benzine veel krachtiger zijn. Nou mooi niet! EGO Powerplus maakt machines die net zo krachtig zijn als benzinemotoren, maar dan zonder de herrie, dampen en het onderhoud- en reparatiegedoe.

LBX6000 bladblazer

Waar komt EGO vandaan?                                                                                                                                                                     

EGO, de draadloze specialist, behoort tot de grootste gereedschapsproducenten ter wereld en maakt deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 werd opgericht. In haar R&D-centrum werken meer dan 300 hooggekwalificeerde ingenieurs aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatief, duurzaam en betrouwbaar gereedschap met superieure prestaties.  EGO Powerplus gereedschap wordt rigoureus getest, zodat het niet alleen voldoet aan de internationale veiligheidsvoorschriften, maar deze zelfs overtreft. Zij werken zelfs mee aan het opstellen van wereldwijde normen voor de elektrische gereedschapsindustrie.

 

Hoe werkt de techniek van EGO Powerplus?                                                                                                                                                                           

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO  levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie. Om te voorkomen dat we een te technisch verhaal in woorden omzetten, stellen we voor dat u even naar deze video kijkt. Beter uitleggen hoe de EGO techniek werkt kunnen wij niet.

CS1800E kettingzaag

Overdag opladen is veelal niet nodig.                                                                                                                                                                             

EGO biedt zowel laders als snel laders. Om u een idee te geven:  De lader van EGO laadt een 2.0 Ah. accu in 40 minuten, 80 minuten voor een 4.0 Ah., 100 minuten voor een 5.0 Ah, 120 minuten voor een 6.0 Ah. en 145 minuten voor een 7.5 Ah. De snel lader van EGO heeft 25 minuten nodig voor een 2.0 Ah accu, 30 minuten voor een 4.0 Ah., 50 minuten voor een 6.0 Ah., 60 minuten voor een 7.5 Ah. en 240 minuten voor een 23.2 Ah.

Voor u als professional is een snel lader dus een goed alternatief. Wat overigens niet weg neemt dat u, afhankelijk van uw werkomstandigheden en gebruik, veelal een hele dag op een volle EGO accu kunt werken. Overdag opladen is dus veelal niet nodig.

Welke accu kiest u?                                                                                                                                                                                                       

Deze vraag kunnen wij niet zo maar voor u beantwoorden. Het ligt aan het werk dat u gaat doen, hoe lang u dit wilt doen en met welk type machine. Het spreekt voor zich dat een bladblazer of kettingzaag andere eisen stelt dan een grasmaaier, grastrimmer, bosmaaier,  heggenschaar of multitool. Neemt niet weg dat elke EGO accu op elke EGO machine past.

CHT2001E heggenschaarDe voordelen op een rijtje.                                                                                                                                                                                                     

Ondanks dat u een professional bent willen wij u toch nog wijzen op een paar voordelen van accu tuingereedschap. U bent niet afhankelijk van een stopcontact! Dat wist u natuurlijk al. Maar,….. bent u zich bewust van het feit dat u met accugereedschap ’s morgens vroeg al aan het werk kunt in bewoonde gebieden? U maakt niemand wakker, want u produceert geen lawaai. Bent u zich ook bewust dat u de hele dag kunt blijven werken zonder onderbreking? Wanneer u in bewoond gebied werkt wilt u de bewoners (of kantoormedewerkers of campinggasten enz.) niet de hele tijd confronteren met lawaai. Met EGO produceert u geen lawaai, dus u kunt gerust blijven doorwerken. En denkt u eens aan locaties waar u stilte wilt respecteren (begraafplaatsen,  ziekenhuisomgevingen). Niemand hoort dat u aan het werk bent op die locatie. EGO Powerplus maakt dat u meer opbrengst uit uw werkdag haalt.

 

We kunnen ook aangeven dat na de aanschaf de kosten minimaal zijn. U hoeft geen benzine te kopen, onderhoud zoals u dat gewend bent van benzine en dieselmotoren hoeft niet meer en problemen met het starten behoren ook tot het verleden. De investering van een accumachine mag dan hoger liggen dan bij een benzinemotor, maar gedurende de levensduur van de machine zorgt EGO er voor dat uw rendement op uw investering enorm veel hoger ligt.

Wij kunnen geen enkele reden meer bedenken, waarom u als hovenier niet met EGO zou werken. Maar het beste is dat u uzelf overtuigt. Uw eigen overtuiging is toch altijd de beste!

Klik op één van de afbeeldingen om door te gaan naar onze webshop.