Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Autolaadkraan voor in een bestelbus

hendi hijskraan

Onze autolaadkraan

Wij van Tuinenparkonline.nl hebben samen met Beelen machines, waar ook de webshop onder valt, een product ontwikkeld dat zwaar materiaal door middel van een ingebouwde hijskraan makkelijk en snel een service- of bedrijfswagen in takelt. Voor zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens hij past praktische in elke bus.

Inbouw-Hijskraan: de ideale en betaalbare hijshulp tot 250 kg

Zwaar materieel in uw bedrijfswagen tillen is geen pretje, zeker niet als u dat vaker moet doen. Om daar een oplossing voor te bieden, heeft tuinenparkonline.nl in samenwerking met lokale partners een unieke hijshulp ontwikkeld: de Hendi-laadkraan, inclusief een CE-goedkeuring! Zwaarder materieel tot 250 kilo staat zonder enige moeite zo in uw laadruimte.

Een unieke autolaadkraan met toegevoegde waarde

Met onze Hendi-autolaadkraan tilt u eenvoudig zware dingen in uw laadruimte, zoals materiaalboxen, oliedrums, gereedschapskisten trilplaten of stucspuitmachines. Deze innovatieve laadkraan is voorzien van een elektrische lier en neemt u al het zware hijswerk volledig uit handen. Wie vaak zware dingen tilt, weet maar al te goed dat dit op de lange duur kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals een versleten rug of pijnlijke gewrichten. Met onze Hendi-autolaadkraan behoort dat schadelijke tilwerk tot het verleden en houdt u meer energie over voor uw kerntaken als ondernemer. Daarnaast werkt de laadkraan een stuk sneller en efficiënter in vergelijking met handmatig tillen. Kortom zeer Arbo technische voor het personeel of uzelf.

Goedgekeurde kwaliteit en vakkundige ingebouwd

Er zijn diverse oplossingen voor het tillen van zware materialen in de markt, maar ons doel was een betaalbare en solide oplossing inclusief keurmerk, en deze was er tot op heden niet. Tot nu!

De Hendi-laadkraan is voorzien van de CE-markering, wat betekent dat hij voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Uiteraard bent u verzekerd van een deskundige montage van de Hendi-laadkraan in uw laadruimte. Onze inbouwspecialisten zorgen voor een solide constructie, die garant staat voor een betrouwbare verankering. Ook is hij Arbo-goedgekeurd. Kortom, deze unieke laadkraan voor uw bedrijfswagen staat voor kwaliteit, minimaliseert uw fysieke belasting en biedt u alle gemak van de wereld.

En de prijsstelling? Die zal u aangenaam verrassen. De aanschafprijs is vanaf € 1.750,- (excl. BTW), met CE-keurmerk en inclusief deskundige inbouw door onze specialisten.

Nieuwsgierig geworden? klik op de afbeelding, vul het contact formulier in en u krijgt binnen 24 uur antwoord! 

inbouw autolaadkraan voor servicebus

Klik op de afbeelding om het contactformulier in te vullen