Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Home » Bijlen kopen

Wanneer u stevige klusjes wilt uitvoeren, kan het interessant zijn om een of meerdere bijlen aan te kopen. Vooral bij het houthakken, komt een bijl goed van pas. We hebben diverse modellen beschikbaar, van verschillende gewichten en lengtes. Zorg ervoor dat u een bijl aanschaft die complementair is aan uw lichaamslengte en -bouw. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het soort werk dat u wilt uitvoeren.

Verlicht het werk door de juiste bijlen te kopen

Alle bijlen die u bij ons kunt kopen, zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp. Ze liggen goed in de hand voor een optimale grip, en verkleinen zo het risico op uitschieters en eventuele ongevallen. Bij kleine werkjes, zoals het kappen van jonge bomen, kan een handbijl soms al voldoende zijn. Bent u van plan om bomen met een brede diameter te kappen? Dan raden we een van de kettingzagen van EGO aan. Hiermee opereert u snel, veilig en doeltreffend.

Vind gereedschap voor iedere klus

Bij Tuinenparkonline kunt u diverse bijlen kopen. We bieden onder meer hak-, kloof- en handbijlen aan. Deze zijn ideaal om kleine en middelgrote stukken houten te klieven. Het hout gebruikt u nadien om een houten structuur in uw tuin te creëren, of eenvoudigweg als brandhout. Vul uw uitrusting aan met beschermende Prevent handschoenen, en ondersteunend handgereedschap. Wenst u graag meer informatie over een van onze producten? Laat het ons weten en vul ons contactformulier in. Wij zijn ook te bereiken via het e-mailadres info@tuinenparkonline.nl en op het telefoonnummer 0341-452889.