Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Home » EGO accu

Werkt uw EGO accu niet meer zoals deze hoort te werken? Bestel dan eenvoudig een nieuwe en laat hem thuisbezorgen. Tuinenparkonline is onderdeel van Beelen Auto- en Machineonderhoud. Of u nu een accu nodig heeft voor gebruik in uw eigen tuin of voor uw werkzaamheden in uw bedrijf, wij staan voor u klaar. Particulieren én bedrijven kunnen bij ons terecht.

Een EGO accu met meer vermogen

Uw nieuwe EGO accu moet natuurlijk ook opgeladen worden. Met een lader is uw accu binnen de kortste keren volledig opgeladen en klaar voor gebruik. U hoeft nooit meer te gokken wanneer de accu leeg is. Met de geïntegreerde accupeiling weet u precies wat het resterende vermogen is. Zo komt u niet stil te staan tijdens het werken in de tuin. U kunt onze EGO accu onder andere gebruiken voor de bladblazer, kettingzaag, gazonmaaier en heggenschaar van ditzelfde merk.

Plaats uw bestelling en ervaar onze goede service

Heeft u interesse in een EGO accu? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop en ervaar onze snelle service. Bestelt u voor 16.00 uur? Dan heeft u uw accu de volgende dag al in huis. Heeft u een tuinmachine die u vaak gebruikt en wilt u weten of onze EGO accu hiervoor geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Bel naar 0341 – 240 104 of stuur een e-mail naar info@tuinenparkonline.nl.