Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

EGO tuinmachines

Bekijk het gehele aanbod

Home » EGO heggenschaar

EGO tuinmachines

Bent u op zoek een EGO heggenschaar, bladblazer of grasmaaier? Bekijk dan het assortiment van Tuinenparkonline. Heeft u problemen met een van uw machines? Tuinenparkonline is onderdeel van V.O.F. Beelen Auto en Machine onderhoud en is meer dan een webshop. U kunt namelijk als particulier én bedrijf ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw machines.

Bestel uw EGO heggenschaar, bladblazer of grasmaaier bij een specialist

Gaat u vaak in de ochtend aan de slag bij een klant of in uw eigen tuin? Dan zijn tuinmachines die stiller werken ideaal voor u. Zo is een EGO heggenschaar, bladblazer of grasmaaier de ideale oplossing. Een tuinmachine met accu heeft een aantal voordelen ten opzichte van machines met een benzinemotor. Een EGO grasmaaier en heggenschaar leveren net zulke goede prestaties als een benzinemotor. Het voordeel is dat u en uw omgeving of klanten minder last hebben van het lawaai van de machine. Een EGO bladblazer doet niet veel onder dan een benzinemotor. Natuurlijk kunt u ook nieuwe EGO accu's bij ons bestellen.

Uw tuin goed onderhouden met het juiste materiaal

Bent u gek op tuinieren in uw eigen tuin of bent u werkzaam als professioneel hovenier? Dan wilt u natuurlijk altijd met het beste materiaal werken. Iedere tuin is verschillend en heeft ander onderhoud nodig en dus andere machines nodig. Om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden, gebruikt u voor iedere tuin de meest geschikte machines of het juiste handgereedschap. Zo koopt u bij ons onder andere een elektrische grasmaaier met accu. Wij hebben diverse EGO accu's in ons assortiment.

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

Voor 16.00 uur uw nieuwe EGO heggenschaar, bladblazer of grasmaaier bestellen, is de volgende dag al in huis. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door het sturen van een e-mail naar info@vofbeelen.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0341 – 45 28 89. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.