Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Grastrimmer met accu kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Grastrimmer met accu kopen

Als u een grastrimmer met accu en lader wilt kopen, kunt u uitstekend terecht in de webshop van Tuinenparkonline, onderdeel van Beelen Auto- en Machineonderhoud. Wij hebben diverse tuinmachines van het merk EGO op voorraad voor zowel hobbyisten als professionele hoveniers, waaronder een grastrimmer inclusief accu. Deze grastrimmers zijn eenvoudig in gebruik en trimmen zelfs het gras in de moeilijkste hoekjes, in tegenstelling tot een reguliere grasmaaier. Als u uw gazon echt optimaal wilt benutten, is een grastrimmer inclusief accu geen overbodige luxe.

Een grastrimmer met accu en lader kopen voor professionele tuinwerkzaamheden

De grastrimmers van EGO zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel hobbyisten als professionele hoveniers die op zoek zijn naar de beste materialen voor hun tuinwerkzaamheden. EGO heeft niet voor niets als slogan ‘Power Beyond Belief’. Ze leveren diverse draadloze tuinmachines op accu die een hoge energiecapaciteit hebben. Wilt u een grastrimmer met accu en lader kopen voor uw tuinwerkzaamheden? Dan is een EGO grastrimmer inclusief accu de beste keuze voor u. Hiermee heeft u uw gazon binnen no time weer bijgewerkt én u maakt weinig lawaai tijdens het trimmen, waardoor u zonder overlast uw tuin kunt onderhouden.

Uw grastrimmer laten onderhouden door onze specialisten

Ondanks dat de grastrimmers van EGO van topkwaliteit zijn, kan het voorkomen dat onderhoud aan uw tuinmachine noodzakelijk is. Bij Tuinenparkonline kunt u ook terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw grastrimmer inclusief accu. Zo weet u dus zeker dat u nog lang van uw tuinmachine kunt genieten als u een grastrimmer met accu en lader bij ons gaat kopen.

Bestel uw grastrimmer inclusief accu bij een specialist

Wilt u een grastrimmer met accu en lader kopen bij een specialist? Ontdek ons ruime aanbod aan tuinmachines en bestel direct online! Wij bieden naast grastrimmers ook andere tuinproducten aan, waaronder schuivers en schoffels. Heeft u nog vragen over onze producten? Bel dan naar 0341-452889 of stuur een e-mail naar info@tuinenparkonline.nl.