Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Grastrimmer met accu kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Grastrimmer met accu kopen

Als u een grastrimmer met accu en lader wilt kopen, kunt u terecht in de webshop van Tuinenparkonline, onderdeel van Beelen Auto- en Machineonderhoud. Wij hebben diverse tuinmachines van het merk EGO op voorraad voor zowel hobbyisten als professionele hoveniers, waaronder een grastrimmer inclusief accu. Deze machines zijn eenvoudig in gebruik en trimmen zelfs het gras in de moeilijkste hoekjes, in tegenstelling tot een reguliere grasmaaier. Als u uw gazon naar een hoger niveau wilt tillen, is een grastrimmer inclusief accu hetgeen wat u zoekt!

Een grastrimmer met accu en lader kopen voor professionele tuinwerkzaamheden

Door het kopen van een grastrimmer inclusief accu van EGO, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De machines zijn geschikt voor zowel hobbyisten als professionele hoveniers. EGO heeft niet voor niets als slogan ‘Power Beyond Belief’. Ze leveren diverse draadloze tuinmachines op accu die een hoge energiecapaciteit hebben. Wilt u een grastrimmer met accu en lader kopen voor uw tuinwerkzaamheden? Dan is een EGO grastrimmer inclusief accu de beste keuze voor u. Hiermee heeft u uw gazon binnen no time weer bijgewerkt én maakt u weinig lawaai tijdens het trimmen, waardoor u zonder overlast uw tuin onderhoudt. De kanten van uw grasmat kunnen, indien nodig, eenvoudig met een spade worden afgestoken, voor een strak resultaat.

Het onderhoud van uw grastrimmer inclusief accu en lader

Ondanks dat de grastrimmers van EGO van topkwaliteit zijn, kan het voorkomen dat onderhoud noodzakelijk is. Ook hiervoor kunt u terecht bij Tuinenparkonline, net zoals voor eventuele reparaties die nodig zijn aan uw grastrimmer inclusief accu. Als u besluit om uw grastrimmer met accu en lader bij ons aan te kopen, weet u daarom zeker dat u lang van uw machine geniet.

Bestel uw grastrimmer inclusief accu bij een specialist

Wilt u een grastrimmer met accu en lader kopen bij een specialist? Ontdek ons ruime aanbod aan tuinmachines en bestel direct online! Wij bieden naast grastrimmers ook andere tuinproducten aan, waaronder snoeischaren en schoffels. Heeft u nog vragen over onze producten? Bel dan naar 0341-452889 of stuur een e-mail naar info@tuinenparkonline.nl.