Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Grastrimmer zonder draad

Bekijk het gehele aanbod

Home » Grastrimmer zonder draad

Bent u op zoek naar een grastrimmer zonder draad en spoel? Bij Tuinenparkonline, onderdeel van Beelen Auto- en Machineonderhoud, vindt u een ruim aanbod aan EGO grastrimmers van hoogwaardige kwaliteit. Met een EGO grastrimmer voor hoog gras kunt u uw gazon prachtig bijwerken. Vooral de randjes rondom het gazon zijn eenvoudiger te bereiken met een grastrimmer dan bijvoorbeeld met een grasmaaier. Of u nu een grastrimmer met of zonder draad en spoel wilt kopen, in onze webshop vindt u gegarandeerd de juiste producten, zowel voor hobbyisten als voor professionele hoveniers.

Een grastrimmer zonder draad en spoel kopen voor hoog gras

Een grastrimmer zonder draad en spoel is voornamelijk geschikt voor hoog gras. Het is een handige tuinmachine die zelfs de moeilijkste hoekjes van uw gazon kan bereiken. Bij Tuinenparkonline verkopen we diverse soorten grastrimmers van het merk EGO. Dit merk levert producten van uitstekende kwaliteit en met de hoogst mogelijke energiecapaciteit. Daarnaast zijn de producten van EGO zeer gebruiksvriendelijk en maken ze weinig lawaai, waardoor u geen overlast veroorzaakt tijdens het onderhouden van uw tuin. Het is niet voor niets dat deze producten niet alleen populair zijn onder hobbyisten, maar ook onder de professionele hoveniers die op zoek zijn naar het beste tuingereedschap en de beste tuinmachines op de markt. Voor hoog gras kunt u ook een grastrimmer zonder draad en spoel van dit merk kopen bij ons, evenals grastrimmers met accu en divers handgereedschap.

Laat uw grastrimmer onderhouden of repareren

Onze experts voorzien u graag van deskundig advies als u een grastrimmer zonder draad en spoel wenst voor hoog gras in uw tuin. Wij weten precies welke van onze producten goed aansluiten bij uw wensen. Heeft u al een grastrimmer van ons, maar is deze defect of beschadigd? Wij onderhouden en repareren uw tuinmachines ook graag voor u. Ontdek wat we allemaal voor u kunnen betekenen door te bellen naar 0341-452889 of door een e-mail te sturen naar info@tuinenparkonline.nl.