Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Grondboor kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Grondboor kopen

Wenst u een grondboor te kopen voor uw werkzaamheden in de tuin of elders? Bij Tuinenparkonline vindt u alles wat u nodig heeft om op een comfortabele manier tuinwerken uit te voeren. Een grondboor is uitermate handig om precieze gaten aan te brengen in aarde, zand, en andere grondsoorten. Afhankelijk van het type boor, zal deze beter functioneren in lichte grondsoorten, of in zwaardere materies.

De juiste grondboor kopen voor de gewenste toepassing

Bij het kopen van een grondboor is het belangrijk om het juiste type te selecteren. Zinken grondboren zijn bijvoorbeeld lichter in gebruik, maar beschikken net om die reden ook over minder draaikracht. Een grondboor uit staal kan meer druk verdragen, en is ideaal om gaten aan te brengen in zwaardere grondsoorten. Dat is handig om bijvoorbeeld grond om te woelen waar palen in moeten komen, of om een plantgat voor kleine struiken en bomen te maken.

Vraag ons gerust om meer informatie

Onze zaak beschikt over een zeer breed aanbod aan meet- en handgereedschap voor de professionele en particuliere tuinier of bouwvakker. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor het kopen van een grondboor, een hamer en ander gereedschap, maar ook voor het onderhoud ervan. Voor vragen over onze producten of diensten, bereikt u ons gemakkelijk via het nummer 0341-452889, via het e-mailadres info@tuinenparkonline.nl of via ons contactformulier. We zijn u graag van dienst!