Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Handgereedschap tuin

Bekijk het gehele aanbod

Home » Handgereedschap tuin

Handgereedschap voor in de tuin

Bent u werkzaam als hovenier en heeft u nieuw handgereedschap nodig voor in de tuin? Of heeft u groene vingers en houdt u ervan om lekker in uw eigen tuin bezig te zijn? Tuinenparkonline is een onderdeel van V.O.F. Beelen Auto en Machine onderhoud. In onze webshop koopt u al het handgereedschap dat u nodig heeft wanneer u in een tuin aan de slag gaat. Of u nu een particulier of een hoveniersbedrijf bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Het ideale handgereedschap voor in de tuin

Wanneer u werkzaam bent in een tuin wilt u natuurlijk niet alles met uw handen doen. Goed handgereedschap is altijd van harte welkom bij werkzaamheden in uw tuin. Wij hebben een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft. Naast handgereedschap kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van tuinmachines. Denkt u hierbij aan een kettingzaag, bladblazer of een heggenschaar. Tevens hebben wij gereedschap en beschermende kleding voor stratenmakers.

Neem contact op met onze ervaren medewerkers

Bent u benieuwd naar ons handgereedschap dat u in de tuin kunt gebruiken? Bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of deskundig advies te geven. U kunt ons telefonisch bereiken via 0341 – 45 28 89 of door het sturen van een e-mail naar info@vofbeelen.nl. Heeft u problemen met uw machines en wilt u deze laten repareren? Neem ook dan gerust contact met ons op!