Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Een heggenschaar die werkt op benzine kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Heggenschaar benzine kopen

 

Weet u niet zeker of u een heggenschaar die loopt op benzine wilt kopen of een die op een accu werkt? Tuinenparkonline is onderdeel van V.O.F. Beelen Auto en Machine onderhoud. Onze specialisten staan dan ook graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Ook voor tips en trucs helpen wij u graag verder.

Een heggenschaar die op benzine loopt kopen voor een strakke heg

Door een heggenschaar te kopen die op benzine loopt of op een accu werkt, krijgt u voortaan een strakke heg. In ons ruime assortiment hebben wij diverse heggenscharen met een krachtige, zuinige motor van het merk Dolmar. Wilt u liever een heggenschaar kopen die op een accu werkt? Bekijk dan onze EGO heggenschaar. Snoei met de juiste opzetstukken de heg in de vorm die u of uw klant mooi vindt. Ga voor een mooie ronde, vierkante of ovale heg. Bent u een echte creatieveling met groene vingers? Ga dan voor een olifant of een kleine zwaan. Of u nu een heggenschaar wilt kopen die op een accu werkt of een die op benzine loopt, het levert u meer werkplezier op.

Plaats uw bestelling en ervaar een snelle service

Heeft u een heggenschaar die op benzine loopt gevonden en wilt u deze graag kopen? Plaats dan voor 16.00 uur uw bestelling en ontvang uw product de volgende dag al bij u thuis. Door deze korte levertijd hoeft u nooit lang stil te zitten. Werkt uw oude accu niet meer goed? Bekijk dan ons ruime aanbod tuingereedschap in de webshop en bestel een EGO accu. Heeft u vragen over het plaatsen van uw bestelling? Neem dan contact met ons en stuur een e-mail naar info@vofbeelen.nl of bel naar 0341 – 45 28 89