Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Losse steel kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Losse steel kopen

Bij Tuinenparkonline kunt u een losse steel kopen voor iedere opzetkop. Let wel op: niet iedere steel past op iedere steel. Ook de vorm van de stok kan erg verschillen. Het is daarom belangrijk dat u eerst alle opties bekijkt en op basis daarvan een afgewogen beslissing maakt. Vergeet ook niet om aan uw lengte te denken. Door een losse steel te kopen die te lang of te kort is, werkt u in een slechte houding, wat tot ernstige gewrichtsklachten kan leiden.

Vaak is het al voldoende om enkel een losse steel aan te kopen

Gereedschap dat al jarenlang meegaat, is onderhevig aan slijtage. Het gebeurt dan ook dat de steel afbreekt, of rot door een teveel aan vocht. In ons assortiment kunt u een losse steel kopen voor alle toepassingen. Denk aan bladharken, schoffels, hooiharken, schoppen en (straat)bezems. Op die manier moet u niet iedere keer dat een steel het begeeft, een volledig nieuwe tool aankopen. U vervangt gewoon de steel, en kunt in no time opnieuw aan de slag. Sommige van onze stelen zijn ook perfect te gebruiken in combinatie met ons handgereedschap.

Kies voor kwaliteit en professioneel advies

Tuinenparkonline is een online groothandel waar zowel particulieren als professionele hoveniers alles vinden om hun werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, en zorgen voor een strak resultaat. We staan u bovendien graag bij met persoonlijk advies. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@tuinenparkonline.nl of bel ons op het nummer 0341-452889. We helpen u graag het geschikte artikel te vinden!