Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Home » Spade kopen

Als u eraan denkt om een spade te kopen, doet u er goed aan om ons assortiment te bekijken. Wij bieden namelijk diverse modellen aan, die zowel geschikt zijn voor professioneel als particulier gebruik. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, en worden verkocht tegen eerlijke prijzen.

Waar u op dient te letten wanneer u een spade wilt kopen

Indien u een spade wilt kopen, is het belangrijk dat u het juiste exemplaar kiest. Om te beginnen moet de spade een lengte hebben die aansluit bij uw eigen grootte. Een te groot of een te klein exemplaar, zal op termijn leiden tot rugklachten, iets wat u te allen tijde wilt vermijden. U heeft daarnaast de keuze uit varianten met houten of Fiberglas-stelen. De eerste is ideaal voor dagelijks gebruik. De spade met Fiberglas-steel, is nog net dat tikkeltje sterker en duurzamer, en is daardoor geliefd bij professionele hoveniers. Een spade is slechts een van de vele tuingereedschappen die u bij Tuinenparkonline vindt. Ontdek ons volledige aanbod, met onder andere bijlen, grastrimmers, snoeischaren, harken en stille bladblazers.

Geniet van uitstekende service

U kunt snel en eenvoudig de gewenste spade kopen via onze webwinkel. Heeft u een bestelling dringend nodig? Indien u voor 16.00 uur bestelt, leveren wij al de volgende dag! Woont u in de buurt van Harderwijk? Dan kunt u er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen in ons afhaalpunt. Wat u ook kiest, Tuinenparkonline zorgt voor een vlotte service. Voor vragen over onze producten of diensten belt u naar 0341-452889 of stuurt u een e-mail naar info@tuinenparkonline.nl. Wij helpen u graag verder.