Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Stootijzer kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Stootijzer kopen

Als zelfstandig hovenier of bouwvakker doet u er goed aan om een degelijk stootijzer te kopen. Het is een multifunctioneel werktuig en is uitermate geschikt voor iets ruwere werkzaamheden. Ze bestaan in diverse uitvoeringen, afwerkingen en lengtes, en kunnen ingezet en gebruikt worden in verschillende situaties en op verschillende manieren.

Een stootijzer bij ons kopen: de voordelen

De primaire functie van een stootijzer is om zware materialen op te liften, of net dieper in de grond te duwen. Denk maar aan kasseien die uitgebroken dienen te worden, of kabels die dieper in de grond geduwd moeten worden. Wanneer u een stootijzer gaat kopen, zult u merken dat de kop rond is en het einde een platte bek heeft. De bol kan als een soort hamer gebruikt worden, om zaken aan te duwen, terwijl de platte bek ideaal is als hefboom of koevoet. Bij Tuinenonline vindt u naast stootijzers nog heel wat meer handgereedschap voor in de tuin of voor overige grondwerken. Denk aan hamers, kloof- en hakbijlen, schoffels, spades, verschillende harken en snoeischaren.

Stel ons al uw vragen, wij helpen u graag verder

Heeft u nog extra vragen die u ervan weerhouden een stootijzer aan te kopen? Stel ze ons gerust! De medewerkers van Tuinenparkonline voorzien u graag van kundig advies. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 0341-452889, door een e-mail te sturen naar info@tuinenparkonline.nl of door ons handige contactformulier in te vullen.