Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Trilplaat stratenmaker

Bekijk het gehele aanbod

Home » Trilplaat stratenmaker

Wilt u graag een terras aanleggen in uw tuin en bent u op zoek naar een trilplaat die ook door een stratenmaker wordt gebruikt? Een trilplaat gebruiken voor uw straatwerk zorgt ervoor dat de tegels niet verzakken. Bij Tuinenparkonline vindt u diverse trilplaten. Gebruikt u als stratenmaker al een trilplaat en heeft deze technische mankementen? Tuinenparkonline is onderdeel van V.O.F. Beelen Auto en Machine onderhoud, daarom kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie.

Een trilplaat is ideaal voor een stratenmaker, hovenier of voor u als particulier

Bespaar uzelf tijd en moeite en schaf een trilplaat voor uw straatwerk aan. Elke trilplaat die u bij ons kunt kopen, is geschikt voor een hovenier en een stratenmaker. Bij het aanleggen van een nieuw terras moet u veel op uw knieën zitten om de stenen te plaatsen. Zorg ervoor dat u goede kniebeschermers heeft en voorkom klachten. U bestelt al uw gewenste producten, zoals een trilplaat voor uw straatwerk, eenvoudig in onze webshop.

Bestel een handig hulpmiddel en leg uw terras aan

Heeft u interesse om een trilplaat voor uw straatwerk te gebruiken? Plaats voor 16.00 uur uw bestelling en wij bezorgen deze de volgende dag. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over een bepaalde machine dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem telefonisch contact met ons op via 0341 – 45 28 89. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@vofbeelen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.