Voor Particulieren en Bedrijven Onderhoud & Reparaties ook mogelijk Gratis verzending boven € 175,-

Tuinmachines kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Tuinmachines kopen

Kwalitatief goede tuinmachines wilt u kopen bij dé specialist. Als u veel in uw tuin bezig bent of werkt als hovenier, dan wilt u natuurlijk gebruikmaken van goede machines. Bij Tuinenparkonline, onderdeel van V.O.F. Beelen Auto en Machine onderhoud, kunt u diverse tuinmachines kopen.

Tuinmachines kopen van hoogwaardige kwaliteit

Door het kopen van goede tuinmachines gaat het werken in de tuin een stuk eenvoudiger. U heeft geen problemen meer met oude, versleten machines die maar half hun werk doen. Bij ons koopt u alleen de beste machines om mee te werken in uw tuin of die van uw klant. Zo hebben wij onder andere een kettingzaag om een rotte boom weg te halen die er al te lang staat. Ook kunt u een bosmaaier kopen om die randen van uw gazon netjes weg te maaien of een bladblazer om de bladeren van uw oprit te verwijderen. Natuurlijk horen hier ook diverse accessoires bij.

Vraag onze experts om hulp

Het kan zijn dat u vragen heeft of meer informatie wilt over een specifieke machine. Onze experts staan voor u klaar om deskundig advies te geven. Ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden van het kopen van meerdere tuinmachines. Wilt u telefonisch een medewerker spreken? Bel dan naar 0341 – 45 28 89. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@vofbeelen.nl.