Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Vloertrekker kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Vloertrekker kopen

Wilt u een vloertrekker kopen voor binnen- of buitengebruik? Bij Tuinenparkonline vindt u wat u zoekt. Wij hebben een ruim aanbod aan vloertrekkers van diverse groottes. De bekendste toepassing is het wegtrekken van water. Denk aan terrassen, opritten en hangers. Maar ook binnen zijn ze een handig hulpmiddel, bijvoorbeeld om na het douchen de douchebak droog te krijgen, of om het water bij het dweilen naar buiten te trekken.

Een vloertrekker kopen voor binnen- of buitengebruik

In onze webshop kunt u zowel het opzetstuk als de steel van de vloertrekker apart kopen. Uiteraard verkopen we ook complete vloertrekkers. Ze zijn geliefd materiaal bij terrasleggers, om bijvoorbeeld het voegsel op een gelijkmatige manier over de voegen te verdelen. Al onze producten zijn dan ook geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Plaats aan de deur een voetenveger, zodat u na het vloertrekken uw schoenen kunt afborstelen, en geen vuil over de pas schoongemaakte oppervlakte verspreidt.

Ontdek ons diverse aanbod

Wist u dat u ook een speciale vloertrekker kunt kopen voor oliehoudende vloeistoffen? Deze is vervaardigd uit een extra stevige rubbersoort, die bestand is tegen sterk geconcentreerde oliën. Ontdek deze en alle andere producten in onze webshop. Hier vindt u nog heel wat ander handgereedschap, waaronder kettingzagen, heggenscharen en grastrimmers. Bij vragen over onze producten, contacteert u ons gemakkelijk via het e-mailadres info@tuinenparkonline.nl of via het nummer 0341-452889.