Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Home » Voetenvegers

Voetenvegers doen precies wat de naam al zegt: de voeten vegen en ontdoen van aarde, gras, zand en ander vuil. Door enkele keren met uw schoenen over de borstels te gaan, komt het vuil los. Zo wordt de aarde en het stof op één plaats verzameld, en ligt het hele huis er niet vol mee. Voetenvegers komen in verschillende afmetingen en uitvoeringen, en zijn een van de handigste huishoudhulpjes.

Houd het proper met onze voetenvegers

Voetenvegers zijn multi-inzetbaar. Het ligt voor de hand om een exemplaar te plaatsen aan de voor- of achterdeur van uw woning, maar er zijn nog heel wat meer plaatsen waar ze nuttig zijn. Denk bijvoorbeeld aan tennisbanen, golfbanen en stallen. Ze vermijden dat de plaats al snel een zooi wordt, en reduceren het vuil aanzienlijk. U vindt bij Tuinenparkonline heel wat producten die ervoor zorgen dat uw schoenen al eens vuil kunnen worden. Tuiniers vinden bij ons bijvoorbeeld harken, diverse schoppen, heggenscharen en kloof- en hakbijlen. Ook bouwvakkers vinden bij ons de juiste gereedschappen in de vorm van onder meer hamers, stootijzers, grondboren en divers meetgereedschap.

Doe een beroep op ons deskundig advies

Vraagt u zich af welke voetenvegers het meest geschikt zijn voor uw gewenste toepassing? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor onze andere producten. Stuur ons een e-mail via info@tuinenparkonline.nl, bel ons op het nummer 0341-452889 of vul eenvoudigweg ons contactformulier in.