Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

EGO accu kettingzaag inclusief accessoires kopen

Bekijk het gehele aanbod

Home » EGO kettingzaag kopen

Door een goede EGO kettingzaag te kopen, wordt het zagen van hout of het neerhalen van bomen een stuk eenvoudiger. In de webshop van Tuinenparkonline, onderdeel van Beelen Auto- en Machineonderhoud, vindt u verschillende kettingzagen. Bovendien zijn wij u graag van dienst als uw kettingzaag of een van de bijhorende accessoires toe is aan reparatie of onderhoud. Van iedere EGO kettingzaag die u bij ons kunt kopen, hebben wij namelijk grondige kennis. Wij trachten ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw toestellen gebruikmaakt.

Een EGO kettingzaag kopen voor het neerhalen van bomen en andere werkzaamheden

Iedere kettingzaag van EGO die u bij ons kunt kopen, werkt net zoals onze maaiers op een duurzame accu. Met andere woorden, deze kettingzagen werken niet op fossiele brandstoffen en zijn stiller dan elektrische of door benzine aangedreven kettingzagen. Ideaal voor gebruik in een dichtbevolkte buurt, omdat u de overlast van het zagen beperkt. Heeft u toch een luidruchtige kettingzaag op benzine? Dan kunnen onze gehoorbeschermers ook al heel wat geluid filteren. Daarnaast hebben wij verschillende accessoires voor de kettingzaag in het assortiment, waaronder diverse zaaggeleiders en zaagkettingen. Moet u enkel heggen of struiken snoeien? Dan raden we u aan om een EGO accu heggenschaar te kopen. Deze beschikt over voldoende kracht en wendbaarheid, voor een strak resultaat.

Bestel uw nieuwe kettingzaag en accessoires eenvoudig online

Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk met uw kettingzaag aan de slag gaat. Daarom zorgen wij voor een korte levertijd. Indien u voor 16.00 uur bestelt, heeft u uw kettingzaag of accessoires morgen al in huis. Wilt u een bepaald type kettingzaag van EGO of specifieke accessoires kopen, en wenst u hier meer informatie over? Of heeft u specifieke vragen waar u graag een deskundig antwoord op wilt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 0341-452889 of te e-mailen naar info@tuinenparkonline.nl.