Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Prevent-handschoenen

Bekijk het gehele aanbod

Home » Prevent-handschoenen

Prevent-handschoenen zijn een vaste waarde in de bouwsector, maar ook in andere sectoren komen ze goed van pas. De werkhandschoenen zijn bijzonder degelijk en gaan hierdoor lang mee. Ze zijn te gebruiken in verschillende sectoren en zorgen voor een goede bescherming van uw handen. We verkopen ze in verschillende maten, zodat ze altijd als gegoten zitten.

Prevent-handschoenen verzachten iedere klus

Alle Prevent-handschoenen van Tuinenparkonline zijn voorzien van een latexcoating, voor een optimale grip. Dit maakt ze ideaal om ruwe materialen mee vast te nemen, zoals klinkers, houtblokken en dakpannen. Ook in de tuin komen ze goed van pas. Gebruik ze om takken met doornen te knippen of om zware stenen te verplaatsen. Ze zijn scheur- en schuurbestendig, wat heel handig is als u bijvoorbeeld voor langere tijd met een bezem, een vloertrekker, een hark of een mestvork in de weer bent. Uw handen blijven vrij van brand- of schaafwonden. Bij correct gebruik gaan de Prevent-handschoenen lang mee. Dat, in combinatie met hun voordelige kostprijs, maakt ze zeer populair.

Bestel voor 16.00 uur en krijg uw bestelling morgen al aan huis geleverd

De Prevent-handschoenen zijn ideaal in combinatie met kniebeschermers en gehoorbeschermers: een must-have voor onder andere hoveniers. Ook in de tuin van particulieren zijn ze handig in gebruik. Ze verlichten het werk aanzienlijk, en zorgen voor een veilige werkomgeving. Plaats uw bestelling voor 16.00 uur en krijg ze morgen al geleverd. Heeft u vragen voor ons? Stel ze ons via het handige invulformulier of bel ons op het nummer 0341-452889.