Voor Particulieren en Bedrijven Voor 16:00 besteld Volgende werkdag in huis! Gratis verzending boven € 175,-

Home » Hooihark kopen

Een hooihark kopen kan heel interessant zijn als eigenaar van een groot stuk grasland. Zoals de naam al doet vermoeden, verzamelt u met deze hark eenvoudig al het gedroogde gras. Hoveniers gebruiken het al jarenlang om overgebleven gras na het maaien te verzamelen. De hark brengt geen schade aan de ondergrond aan, is licht en eenvoudig in gebruik.

Waarop te letten voordat u besluit een hooihark te kopen

Als u een hooihark wilt kopen, zijn er enkele zaken waarop u moet letten. Zo bestaan ze in rechte en schuine uitvoering. Afhankelijk van hoe u werkt, zal de ene variant u beter liggen dan de andere. Kies een lengte die aansluit bij uw eigen grootte. Een hooihark mag niet verward worden met een bladhark. De tanden van deze laatste zijn specifiek ontworpen om bladeren, en dus grotere voorwerpen, bijeen te harken. Terwijl het kopen van een hooihark specifiek is om de fijne stukjes hooi en gras bij elkaar te krijgen. Tuinenparkonline biedt naast complete harken de onderdelen apart aan. Zo hebben we verschillende losse stelen en bijbehorende opzetstukken. U ontdekt ze allemaal in onze webshop.

Haal het juiste materiaal in huis voor optimaal werkcomfort

Naast een hooihark kunt u heel wat ander gereedschap bij ons kopen. Van spades tot voetenvegers, en van hamers tot gehoorbeschermers: wij hebben het allemaal. Heeft u vragen over onze producten? Stel ze ons gerust via het e-mailadres info@tuinenparkonline.nl of bel ons met uw vraag op het nummer 0341-452889.